Effektiv spela 30 minuter tidigt valpar nästa dörr

Besoin d'aide pour l'installation ou l'utilisation d'un plugin spécifique ou pour la customisation de SARAH?
Règles du forum
Ce forum est réservé aux demandes d'aide relatives à l'installation & l'utilisation des plugins et à la customisation de SARAH.
Pour les questions liées au développement de plugins, voyez le forum "Aide à la programmation"
SeanWilkinson
Messages : 3
Inscription : 27 Fév 2017, 03:39

Effektiv spela 30 minuter tidigt valpar nästa dörr

Messagepar SeanWilkinson » 27 Fév 2017, 03:45

Effektiv spela 30 minuter tidigt valpar nästa dörr
Efter att Zach Levine säger på grund av skada, vargar kommer att förlita sig mer på Andrew Wiggins på utsidan för att spela, och Wiggins är med solid åtgärder för att fullgöra leverans till sin organisatoriska ansvar, nyligen hade hans 22 födelsedag Wiggins senaste fem scoring 32,8 Poäng per match,Nike Skor skytte är en svindlande 56,3%. Som han gradvis bildar teknik, han omvandla till ligans skyttekung. Möta Houston Rockets idag Wiggins visade en all-out attack teknik, hela 21 11 effektivt att få i 30 minuter, nästan fyra tre-cut 30 +!
6 minuter 52 sekunder under första kvartalet,nike herr ansikte i en Fastbreak, James Wiggins-härda, hans abrupta skiftar i den snabba processen för rytm, med subtila steg runt och Dunk. I denna bror hade stått väntar på bollen weijinsilai boll laskning anser Williams kunde lugnt igenom allt i Nick, som även visade sin extraordinära förmåga.
Emellertid i enlighet med endast en stark Wiggins är avsett för att rädda laget, raketer på omkretsen i första halvlek mer blomning, i bara hälften en ko 10 tre-pekare, och spelar basket chansning, eftersom kontakt var kort endast av Wiggins desperat stark spela för att hjälpa laget upp igen och igen. Som en oerfaren ung team i alla avseenden verka vargar inför raketer alltid lite överväldigande.
Spel i den andra hälften, Wiggins fortfarande hoppas att förlita sig på dess starka genombrott pop Rocket City, men hans effektivitet var betydligt lägre.Air Jordan CP3 Detta avsnitt av hans 5 skott hit endast 1 av mobila krigföring, hittills även om vargarna har en period mellan krympa närmare till poäng ett mål, men den befallande allmänna nedgången som de har, men ur denna ton. Som raketer grupperas för att spela på de slut tre orgasmer, förlorat vargarna också möjligheten att vinna. Senast spel, fastän Minnesota avdelning av hjärta Qi kraft, men också svårt att fylla nästan 20 minuter efter att de tre stora peka, Wiggins i detta avsnitt att hitta touch, singel i en 3-för-7 punkter, men han spelade en något för sent, i slutändan Timberwolves besegra raketer i en öppen kamp, Air Jordan CP3 VII Christmas Svart/Vit Herr Skor slutar en två-spel winning streak.
För detta spel, Wiggins är en show champion värt sitt genombrott med små förbättrades också i skottet än någonsin tidigare, och hoppas han kan fortsätta att finslipa sina framtida, leder Timber wolf nypremiären på ett tidigt stadium.

Revenir vers « Plugins & customisation »

Qui est en ligne ?

Utilisateurs parcourant ce forum : Aucun utilisateur inscrit et 5 invités

cron